Wie zijn wij

GBS Installatie techniek

Voor de exploitatie is elk gebouw in Nederland in meer of mindere mate afhankelijk van technische installaties. Denk hierbij aan werktuigbouwkundige installaties zoals verwarmingsinstallaties en koelinstallaties. Daarnaast spelen elektrotechnische installaties ook een grote rol in het exploiteren van een gebouw. We hebben immers altijd stroom nodig voor bijvoorbeeld de verlichting. Bent u eigenaar of huurder van een pand en heeft u geen inzicht in de assets van uw technische installaties of u weet niet in welke staat de installaties zich bevinden? GBS installatietechniek kan dit voor u in kaart brengen en inzichtelijk maken.

Wij weten uit ervaring dat het geregeld voorkomt dat een gebouweigenaar of huurder van een gebouw die het onderhoud aan zijn technische installaties heeft uitbesteed of wil uitbesteden niet weet wat hij/zij precies wil uitbesteden. Door het inschakelen van GBS installatietechniek verzekerd u zichzelf ervan dat dat probleem tot het verleden zal behoren.

GBS Installatietechniek VOF

Voor vragen en of een contactverzoek kunt u onderstaand formulier invullen. Dan zullen wij uw vraag of verzoek zo spoedig mogelijk behandelen.

Bolderweg 2
Gebouw E unit 19
1332 AT Almere

Neem contact met ons op