Wie zijn wij

GBS Installatie techniek

Voor de exploitatie is elk gebouw in Nederland in meer of mindere mate afhankelijk van technische installaties. Denk hierbij aan werktuigbouwkundige installaties zoals verwarmingsinstallaties en koelinstallaties. Daarnaast spelen elektrotechnische installaties ook een grote rol in het exploiteren van een gebouw. We hebben immers altijd stroom nodig voor bijvoorbeeld de verlichting. Bent u eigenaar of huurder van een pand en heeft u geen inzicht in de assets van uw technische installaties of u weet niet in welke staat de installaties zich bevinden? GBS installatietechniek kan dit voor u in kaart brengen en inzichtelijk maken.

Wij weten uit ervaring dat het geregeld voorkomt dat een gebouweigenaar of huurder van een gebouw die het onderhoud aan zijn technische installaties heeft uitbesteed of wil uitbesteden niet weet wat hij/zij precies wil uitbesteden. Door het inschakelen van GBS installatietechniek verzekerd u zichzelf ervan dat dat probleem tot het verleden zal behoren.

Jordy Grolle

Grolle-installatietechniek

KvK nummer: 85103780
Btw nummer: NL004054120B28

Mijn naam is Jordy Grolle. Met 12 jaar ervaring in het werken met en aan technische installaties en een vader met een eigen aannemersbedrijf is het ondernemen mij met de paplepel ingegoten. In het verloop van mijn carrière heb ik een specifieke passie ontwikkeld voor de installatietechniek. Met enthousiasme en interesse in het vak heb ik de afgelopen jaren veel technische kennis op kunnen doen. Door middel van vakinhoudelijke opleidingen en cursussen heb ik mijn kennis verder uitgebreid.

Qua opleidingen heb ik ten opzichte van mijn compagnon een andere route gevolgd. Ik ben in de eerste instantie afgestudeerd in Internationale Groothandel. Na een korte periode ben ik via via in de techniek “gerold” en daar nooit meer uitgestapt. Mijn eerste ervaring was een klein installatiebedrijf waar ik vrij snel na de start veel verantwoordelijkheden kreeg toebedeeld. Een leerschool bij uitstek voor mij. Na enkele jaren met passie voor dit bedrijf gewerkt te hebben ben ik doorgegroeid naar een andere organisatie. Omdat contractonderhoud de core business was van deze organisatie kreeg ik veel te maken met het inventariseren van installaties en -onderdelen, plannen van werkzaamheden, begeleiden van onderaannemers en uitvoeren van onderhoud aan diverse klimaatinstallaties en het opvolgen van storingen aan deze installaties.

En nu is het zover, mijn eigen onderneming starten. Met alle kennis en ervaring die ik in de afgelopen 12 jaar heb opgedaan ben ik er klaar voor om u tot dienst te zijn.

Willem Scheek

Scheek-installatietechniek

KvK nummer: 85103608
Btw nummer: NL004053040B48

Mijn naam is Willem Scheek. Met ruim 20 jaar ervaring in de installatie techniek vond ik de tijd rijp geworden om een eigen onderneming te starten in het vak waar ik nog elke dag met veel plezier in werk.

Van school uit ben ik chemisch laborant. Dit vak heb ik ruim 7 jaar uitgeoefend. Vervolgens ben ik in de data- en telecomtechniek terecht gekomen in de tijd dat digitale telefonie in opkomst was. Indertijd heb ik heel wat kilometers kabel getrokken en afgemonteerd in KPN centrales. Na een grote klus in een datacenter opgeleverd te hebben ben ik gevraagd om bij het datacenter te blijven werken als junior servicemonteur. Dat was het moment dat ik rechtstreeks te maken kreeg met installatietechniek en werktuigbouwkunde. Tijdens mijn loopbaan heb ik bij verschillende grote spelers op de installatiemarkt mogen werken in verschillende functies, zowel in de binnendienst als in de buitendienst. Hierdoor heb ik kennis mogen maken en ervaring kunnen opdoen in verschillende disciplines binnen de installatietechniek.

Nu, ruim 20 jaar kennis, ervaring, diploma’s, certificaten en niet te vergeten wijsheid verder ben ik nog onverminderd enthousiast over dit mooie vak. Ik ben u dan ook graag van dienst.

GBS installatie techniek

Voor vragen en of een contactverzoek kunt u onderstaand formulier invullen. Dan zullen wij uw vraag of verzoek zo spoedig mogelijk behandelen.

Bolderweg 2
Gebouw E unit 19
1332 AT Almere

Neem contact met ons op