Warmtepompen

Stiebel Eltron Warmtepompen

Welkom bij GBS Installatietechniek! We zijn verheugd om u kennis te laten maken met de wereld van Stiebel Eltron warmtepompen. Als toonaangevend merk op het gebied van warmtepomptechnologie, staat Stiebel Eltron bekend om zijn voortdurende streven naar innovatie en kwaliteit.

Met decennia aan ervaring in de branche heeft Stiebel Eltron een reputatie opgebouwd als een betrouwbaar en vooruitstrevend merk dat zich toelegt op het leveren van duurzame oplossingen voor verwarming en koeling. Hun warmtepompen combineren geavanceerde technologie met een focus op energie-efficiëntie, waardoor ze niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook kostenbesparend voor de gebruikers.

Bij Stiebel Eltron draait het niet alleen om het leveren van hoogwaardige producten, maar ook om het bieden van uitstekende service en ondersteuning aan klanten wereldwijd. Hun toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft hen tot een vertrouwde naam gemaakt in de industrie, en wij zijn trots om hun partner te zijn bij het leveren en installeren van hun hoogwaardige warmtepompsystemen.

Of u nu op zoek bent naar een efficiënte manier om uw huis te verwarmen in de winter of verkoeling te bieden tijdens de zomermaanden, Stiebel Eltron warmtepompen bieden een betrouwbare en duurzame oplossing voor uw behoeften. Ontdek de voordelen van Stiebel Eltron warmtepomptechnologie en laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw huis.

Stiebel Eltron warmtepompen bieden een scala aan voordelen die ze tot een uitstekende keuze maken voor uw verwarmings- en koelingsbehoeften.

Z

Betrouwbaarheid

Stiebel Eltron staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Hun warmtepompen worden vervaardigd volgens de hoogste normen en ondergaan strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze langdurige prestaties leveren. U kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van Stiebel Eltron warmtepompen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Z

Energiezuinig

Stiebel Eltron warmtepompen zijn ontworpen om uitzonderlijk energiezuinig te zijn. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën, zoals invertercompressoren en intelligente regelsystemen, halen ze optimaal rendement uit de beschikbare energiebronnen. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en lagere energiekosten voor u.

Z

Stille werking

Een van de voordelen van Stiebel Eltron warmtepompen is hun stille werking. Dankzij geavanceerde geluidsisolerende technologieën produceren ze minimale geluidsniveaus tijdens gebruik, waardoor ze ideaal zijn voor installatie in woonruimtes. U kunt genieten van een comfortabele binnenomgeving zonder storende geluiden van uw verwarmingssysteem.

Z

Milieuvriendelijkheid

Als een milieubewuste keuze bieden Stiebel Eltron warmtepompen een groen alternatief voor traditionele verwarmingssystemen. Door gebruik te maken van natuurlijke energiebronnen, zoals omgevingslucht of grondwater, verminderen ze de CO2-uitstoot en dragen ze bij aan een duurzamere toekomst. Met Stiebel Eltron warmtepompen kunt u uw ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een gezondere planeet.

Bij GBS Installatietechniek bieden we een uitgebreid assortiment aan Stiebel Eltron warmtepompen, ontworpen om aan al uw verwarmings- en koelingsbehoeften te voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van onze meest populaire modellen:

Stiebel Eltron WPL 25/35

– Vermogen: 2,5 – 3,5 kW
– COP (Coefficient of Performance): tot 5,0
– Geluidsniveau: 50 dB(A) op 1 meter afstand
– Afmetingen (H x B x D): 955 x 955 x 330 mm

Unieke kenmerken

– Invertertechnologie voor een variabel vermogen en energiebesparing
– Geïntegreerde warmwaterproductie voor nog meer comfort
– Eenvoudige installatie en onderhoudsvriendelijk ontwerp

Stiebel Eltron WPL 50/65**

Voor grotere woningen of gebouwen biedt de WPL 50/65

warmtepomp een krachtige en betrouwbare oplossing. Met een vermogen van 5,0 tot 6,5 kW levert

deze warmtepomp voldoende verwarming en koeling voor zelfs de meest veeleisende toepassingen.

– Vermogen: 5,0 – 6,5 kW
– COP (Coefficient of Performance): tot 5,2
– Geluidsniveau: 52 dB(A) op 1 meter afstand
– Afmetingen (H x B x D): 1215 x 1215 x 375 mm

Unieke kenmerken

– Geavanceerde geluidsisolatie voor stille werking
– Intelligente regeling met adaptieve compressorregeling voor optimale prestaties
– Optionele uitbreidingsmodules voor extra functionaliteit, zoals zwembadverwarming of koeling

Stiebel Eltron WPL 15/20/25

– Vermogen: 1,5 – 2,5 kW
– COP (Coefficient of Performance): tot 5,0
– Geluidsniveau: 48 dB(A) op 1 meter afstand
– Afmetingen (H x B x D): 955 x 955 x 330 mm

Unieke kenmerken

– Invertertechnologie voor variabel vermogen en energiebesparing
– Geschikt voor verwarming en passieve koeling
– Geïntegreerde warmwaterproductie met een optioneel warmwaterstation
– Compact ontwerp voor eenvoudige installatie, zelfs in kleine ruimtes
– Geavanceerde regeltechniek voor optimale prestaties onder alle omstandigheden

Stiebel Eltron WPL 25/35

– Vermogen: 1,7 – 2,5 kW
– COP (Coefficient of Performance): tot 5,1
– Geluidsniveau: 48 dB(A) op 1 meter afstand
– Afmetingen (H x B x D): 955 x 955 x 330 mm

Unieke kenmerken

– Voorzien van geïntegreerde actieve koeling voor extra comfort tijdens warme zomerdagen
– Hoog rendement en energiebesparing dankzij invertertechnologie
– Optionele warmwaterproductie met een warmwaterstation
– Stille werking voor een comfortabele binnenomgeving
– Eenvoudige installatie en onderhoudsvriendelijk ontwerp

Stiebel Eltron WPL 20/30/40**

– Vermogen: 2,0 – 4,0 kW

– COP (Coefficient of Performance)**: tot 5,1
– Geluidsniveau: 48 dB(A) op 1 meter afstand
– Afmetingen (H x B x D): 1130 x 1215 x 375 mm

Unieke Kenmerken

– Geschikt voor zowel verwarming als passieve koeling van woningen
– Hoog rendement en energiezuinig dankzij geavanceerde invertertechnologie
– Optionele warmwaterproductie met een geïntegreerd warmwaterstation
– Stille werking voor een ongestoorde woonomgeving
– Uitgebreide regelmogelijkheden voor een optimale aanpassing aan de behoeften van de gebruiker

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de lucht-water warmtepompen van Stiebel Eltron. Voor meer gedetailleerde informatie over specifieke modellen en hun kenmerken, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste warmtepomp voor jouw situatie.

Z

Optimale prestaties

Onze installateurs zorgen ervoor dat uw Stiebel Eltron warmtepomp correct wordt geïnstalleerd en nauwkeurig wordt afgesteld om maximale efficiëntie en prestaties te garanderen.

Z

Betrouwbaarheid en duurzaamheid

Een juiste installatie draagt bij aan de betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw warmtepomp, waardoor u kunt genieten van langdurig comfort en gemoedsrust.

Z

Veiligheid

Onze installateurs volgen strikte veiligheidsprocedures om ervoor te zorgen dat de installatie van uw warmtepomp veilig en probleemloos verloopt, met minimale risico’s voor u en uw woning.

Z

Garantie en ondersteuning

Als erkende installatiepartner van Stiebel Eltron bieden wij uitgebreide garantie en ondersteuning voor al onze installaties, zodat u kunt rekenen op onze volledige support gedurende de levensduur van uw warmtepomp.

Kortom, bij GBS Installatietechniek streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om onze klanten te voorzien van professionele installatiediensten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met de installatie van uw Stiebel Eltron warmtepomp en uw comfortbehoeften te vervullen.

FAQ

Wat zijn de bedrijfskosten van een Stiebel Eltron warmtepomp?

De bedrijfskosten van een Stiebel Eltron warmtepomp variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte van uw huis, uw energieverbruik en de lokale energietarieven. Over het algemeen zijn warmtepompen echter zeer energiezuinig en kunnen ze aanzienlijke besparingen op uw energierekening opleveren ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen.

Wat zijn de onderhoudsvereisten voor een Stiebel Eltron warmtepomp?

Stiebel Eltron warmtepompen vereisen regelmatig onderhoud om optimale prestaties en een lange levensduur te garanderen. Dit omvat het controleren en reinigen van de filters, het controleren van de koelvloeistofniveaus, en het periodiek laten controleren van de algemene werking door een gekwalificeerde monteur. Het is raadzaam om een jaarlijkse onderhoudsbeurt uit te voeren om eventuele problemen vroegtijdig te identificeren en op te lossen.

Kom ik in aanmerking voor overheidsincentives of subsidies bij de aanschaf van een Stiebel Eltron warmtepomp?

De beschikbaarheid van overheidsincentives of subsidies voor warmtepompen varieert per land en regio. In veel gevallen zijn er echter stimuleringsregelingen beschikbaar om de aanschaf en installatie van energiezuinige verwarmingssystemen te bevorderen. Dit kan onder meer subsidies, belastingvoordelen of leningen met lage rente omvatten. We raden u aan contact op te nemen met lokale instanties of subsidiesites om te controleren of u in aanmerking komt voor financiële ondersteuning bij de aanschaf van een Stiebel Eltron warmtepomp.

Zijn Stiebel Eltron warmtepompen geschikt voor mijn huis?

Stiebel Eltron warmtepompen zijn geschikt voor verschillende soorten woningen, waaronder eengezinswoningen, appartementen en commerciële gebouwen. Het is belangrijk om een warmteverliesberekening uit te voeren om de benodigde capaciteit van de warmtepomp voor uw specifieke huis te bepalen. Onze experts kunnen u helpen bij het beoordelen van uw situatie en het kiezen van het juiste model voor uw behoeften.

Hoe lang gaat een Stiebel Eltron warmtepomp mee?

Met regelmatig onderhoud kunnen Stiebel Eltron warmtepompen tientallen jaren meegaan. De levensduur van de warmtepomp kan variëren afhankelijk van factoren zoals de kwaliteit van de installatie, het onderhoudsregime en de operationele omstandigheden. Stiebel Eltron biedt garantie op hun producten, en met de juiste zorg en onderhoud kunt u vele jaren comfortabel gebruik maken van uw warmtepomp.

Hoe werkt een Stiebel Eltron warmtepomp?

Een Stiebel Eltron warmtepomp maakt gebruik van de principes van thermodynamica om warmte uit de omgevingslucht, grondwater of bodem te onttrekken en deze over te brengen naar het verwarmingssysteem van uw huis. Dit proces vereist elektrische energie voor de aandrijving van de compressor en ventilatoren, maar genereert meer warmte-energie dan de verbruikte elektrische energie, waardoor een efficiënte verwarmingsoplossing ontstaat.

Zijn Stiebel Eltron warmtepompen geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming?

Ja, Stiebel Eltron warmtepompen zijn uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarmingssystemen. Vloerverwarming biedt een gelijkmatige en comfortabele warmteverspreiding door uw huis, en werkt goed samen met de constante en efficiënte verwarming die warmtepompen bieden. Onze installateurs kunnen een vloerverwarmingssysteem ontwerpen en installeren dat perfect past bij uw Stiebel Eltron warmtepomp.

Zijn Stiebel Eltron warmtepompen geschikt voor gebruik in koude klimaten?

Ja, Stiebel Eltron warmtepompen zijn ontworpen om te functioneren in een breed scala aan klimaten, inclusief koude klimaten. Ze zijn voorzien van geavanceerde technologieën, zoals vorstbescherming en intelligente regelingen, om betrouwbare prestaties te leveren, zelfs bij lage buitentemperaturen. Onze experts kunnen u adviseren over het juiste model en de juiste configuratie voor uw specifieke klimaat.

Kan ik mijn bestaande verwarmingssysteem upgraden naar een Stiebel Eltron warmtepomp?

Ja, in veel gevallen is het mogelijk om uw bestaande verwarmingssysteem te upgraden naar een Stiebel Eltron warmtepomp. Onze ervaren installateurs kunnen een grondige evaluatie uitvoeren van uw huidige systeem en de mogelijkheden voor een upgrade bespreken. Afhankelijk van uw situatie kan een warmtepompinstallatie een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing bieden voor uw verwarmingsbehoeften.

Zijn Stiebel Eltron warmtepompen compatibel met zonne-energie?

Ja, Stiebel Eltron warmtepompen kunnen worden gecombineerd met zonne-energiesystemen om uw energieverbruik verder te verminderen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Door gebruik te maken van zonne-energie als aanvullende energiebron voor uw warmtepomp, kunt u nog meer besparen op uw energiekosten en uw huis verder verduurzamen. Onze installateurs kunnen u adviseren over de integratie van zonne-energie met uw warmtepompsysteem.

Heeft u vragen over Stiebel Eltron warmtepompen of wilt u meer informatie over onze installatiediensten? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw vragen, opmerkingen of verzoeken. We kijken ernaar uit om van u te horen!

 

GBS Installatietechniek VOF

Voor vragen en of een contactverzoek kunt u onderstaand formulier invullen. Dan zullen wij uw vraag of verzoek zo spoedig mogelijk behandelen.

Bolderweg 2
Gebouw E unit 19
1332 AT Almere

Neem contact met ons op