Airco’s

Uw betrouwbare en gespecialiseerde partner in het installeren van splitairco’s en mono block airco’s!

Als u op zoek bent naar een efficiënte en effectieve manier om uw leef- en werkomgeving te voorzien van aangename koeling tijdens de warme zomerdagen, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij GBS Installatietechniek begrijpen we hoe belangrijk het is om een comfortabel binnenklimaat te hebben, en daarom bieden we hoogwaardige oplossingen die naadloos aansluiten op uw specifieke wensen en behoeften.

Waarom zou u kiezen voor een splitairco? Een splitairco is een slimme en praktische oplossing om individuele ruimtes in uw woning of kantoor te voorzien van de ideale temperatuur. Met de mogelijkheid om zowel te koelen als te verwarmen, kunt u het hele jaar door genieten van een aangename atmosfeer, ongeacht het seizoen. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat u altijd de controle heeft over het binnenklimaat, en u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Bovendien zijn onze splitairco’s en mono block airco’s niet alleen ontworpen om uw comfort te verhogen, maar ook om het energieverbruik te minimaliseren en het milieu te ontzien. Door te kiezen voor onze energiezuinige en milieuvriendelijke airco’s, draagt u niet alleen bij aan uw eigen comfort, maar ook aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Wat kunnen wij u bieden

Deskundig
advies

Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste splitairco of mono block airco die perfect past bij uw behoeften en de specifieke eisen van uw ruimte. Wij begrijpen dat elke situatie anders is en dat elk project unieke vereisten heeft. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen en bieden we advies op maat om ervoor te zorgen dat u de beste oplossing krijgt.

Kwaliteits
producten

Als trotse partners van gerenommeerde merken zoals Daikin en Mitsubishi, streven we ernaar om alleen de hoogste kwaliteit airco’s aan te bieden die betrouwbaar, duurzaam en prestatiegericht zijn. U kunt erop vertrouwen dat uw investering bij ons in goede handen is en dat u jarenlang kunt genieten van een perfect binnenklimaat.

Professionele
installatie

Een juiste installatie is van cruciaal belang voor de prestaties en levensduur van uw airco. Onze gecertificeerde installateurs hebben uitgebreide expertise en ervaring om een vakkundige en veilige plaatsing van uw airco te garanderen. We houden ook rekening met de esthetiek en functionaliteit van uw ruimte, zodat de airco naadloos integreert met uw interieur.

Onderhoud
en service

Bij GBS Installatietechniek stopt onze service niet na de installatie. We bieden regelmatig onderhoud aan om ervoor te zorgen dat uw airco optimaal blijft werken en dat eventuele problemen snel worden opgelost. Onze onderhoudsdiensten zijn flexibel en we werken op afspraak zonder contract, waardoor u de controle heeft over het onderhoudsschema.

Comfort het hele jaar door

Kies voor comfort en gemak met een airco van GBS Installatietechniek. Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek. Ons enthousiaste team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte oplossing te vinden om uw leef- en werkomgeving het hele jaar door te voorzien van een aangenaam binnenklimaat.

Mocht u nog verdere informatie wensen, prijzen willen bespreken of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw vertrouwen te winnen als uw favoriete partner voor airconditioningoplossingen.

Zakelijk

En wist u dat u als zakelijke klant in aanmerking kunt komen voor subsidie? Klik hier voor meer informatie.

GBS Installatietechniek VOF

Voor vragen en of een contactverzoek kunt u onderstaand formulier invullen. Dan zullen wij uw vraag of verzoek zo spoedig mogelijk behandelen.

Bolderweg 2
Gebouw E unit 19
1332 AT Almere

Neem contact met ons op